Rob Meyer

De troudadour Rob loopt met gitaar tussen de pratende, dinerende en luisterende mensen door en snijdt zijn repertoire op maat van persoon tot persoon, van tafel tot tafel, met extra accent op het romantische vlak (Heren, geen angst voor Uw dame: Rob Meyer charmeert wel, maar bijt niet!).

One-man-band Rob Meyer brengt voor de danslustigen zijn mini-discspeler mee met door hemzelf in eigen studio ingespeelde orkestbanden, zodat het geheel een swingender karakter krijgt. Klassiekers van o.a. Lee Towers, Rolling Stones, Bruce Springsteen, Dire Straits, KC and the Sunshine Band, Elvis en Boyzone, alsmede meer hedendaagse acts als Nick en Simon, Frans Duyts, Caro Emerald, Enrique Eglesias, maar ook een authentieke Shadows-set passeren de revue, alsmede veel sixties.

Entertainer/komiek Rob Meyer neemt altijd een koffer vol toneelattributen mee, die, indien de situatie het toelaat, flink uitgepakt kan worden.Vooral tijdens de nederlandstalige set kan dan van alles gebeuren!!De troudadour Rob loopt met gitaar tussen de pratende, dinerende en luisterende mensen door en snijdt zijn repertoire op maat van persoon tot persoon, van tafel tot tafel, met extra accent op het romantische vlak (Heren, geen angst voor Uw dame: Rob Meyer charmeert wel, maar bijt niet!).

Video's van Rob Meyer